Over ons - Arnhemse Watervrienden

Over "De Arnhemse Watervrienden"

Bij de Arnhemse watervrienden staat het stimuleren van onze zwemmers om zich op hun eigen niveau en tempo zo goed mogelijk te ontwikkelen voorop. Belangrijke kernwaarden hierbij zijn zwemmen met plezier, respect voor iedereen en zelfvertrouwen. Dit geldt voor alle onderdelen binnen onze vereniging. Wij werken continue aan de kwaliteit van de zwemlessen en de trainingen door te investeren in samenwerking en opleidingen. Wij waarderen het als de zwemmers en hun ouders zich ook willen inzetten voor de Arnhemse Watervrienden, op welke manier dan ook. We vormen samen de vereniging en kunnen alleen met elkaar een gezellige en bloeiende vereniging onderhouden.


De Arnhemse watervrienden is vereniging die het belangrijk vindt om naast haar normale zwemavonden de leden ook buiten bij de vereniging te betrekken. Ieder jaar worden diverse activiteiten georganiseerd voor de verschillende groepen in relatie tot de doelstelling van de vereniging.


Wij stellen hoge eisen aan onze zwemopleidingen en voldoen aan de eisen en richtlijnen van de Nationale Raad Zwemdiploma’s (NRZ). Ouders/begeleiders van onze jonge deelnemers kunnen er na het behalen van een diploma op vertrouwen dat hun kinderen inderdaad beschikken over de juiste vaardigheden om zich goed te kunnen redden in het water. Het is belangrijk om te blijven zwemmen, daarom bieden wij na het zwem ABC mogelijkheden aan om met plezier je aangeleerde vaardigheden te blijven oefenen.

Awesome Image

De Arnhemse Watervrienden

Wij zijn een zwemvereniging in Arnhem die zich al 90 jaar met veel passie inzet om een bijdrage te leveren aan de zwemveiligheid in Nederland. Onze vereniging bestaat uit vrijwilligers die zich inzetten voor het plezier en de veiligheid van onze leden tijdens het zwemmen. Ontdek op onze website meer informatie over onze zwemlessen, activiteiten en hoe u zich kunt inschrijven.

Belangrijke kernwaarde zijn:
  • Plezier staat voorop
  • Respect voor iedereen
  • Zelfvertrouwen
  • Ontwikkelen op niveau/tempo
Awesome Image