Archive for september 7th, 2023

Wedstrijdtraining

Wil je je techniek verbeteren, keerpunten en nieuwe slagen leren en ook nog je conditie opbouwen, dan kun je meedoen met onze wedstrijdtraining op woensdag en vrijdag.

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is een realistische sport die bestaat uit technische figuren en muziekuitvoeringen. Muziekuitvoeringen zwem je met een groep, als duet of solo. Met synchroonzwemmen kun je beginnen als je het zwemdiploma A en B hebt.

Snorkelen

De vernieuwde Nationale Snorkeldiploma’s worden uitgegeven onder de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Het snorkelen is erop gericht om kinderen ook na het behalen van de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C plezier te laten hebben in het water om zo de zwemvaardigheid op peil te houden. Tijdens de snorkellessen bouwen kinderen aan hun conditie en leren Lees Meer…

Banenzwemmen (volwassenen)

Naast zwemlessen bieden we ook banenzwemmen aan voor volwassenen. Kan je zelfstandig zwemmen dan ben je van harte welkom. Dit is een geweldige manier om fit te blijven en tegelijkertijd te genieten van de sociale aspecten van zwemmen. Het zwemmen is van 20:30 / 21:30 in de grote koppel in het doelgroepenbad. Wij hebben de Lees Meer…

Vrolijk blond jongetje wat veel plezier en vertrouwen uitstraalt in het zwemwater bij de Arnhemse Watervrienden

Zwemvaardigheid 1, 2 & 3

Wie het Zwem-ABC heeft behaald, heeft het predikaat Zwemveilig. Maar na het Zwem-ABC kan je je zwemvaardigheid nog verder vergroten met de algemene en specifieke Zwemvaardigheidsdiploma’s. Zeker voor jonge kinderen die het Zwem-ABC hebben voltooid, is het raadzaam regelmatig te blijven zwemmen om hun geoefendheid op peil te houden. Met de zwemvaardigheidsdiploma’s is dit heel goed mogelijk.

ABC Zwemlessen

Bij de Arnhemse Watervrienden bieden we zwemlessen voor kinderen vanaf 5 jaar. Onze lessen zijn gebaseerd op het Nationale Zwemdiploma’s systeem en worden gegeven door gekwalificeerde en ervaren vrijwillige instructeurs. Ontdek meer over de zwemlessen, het lesrooster en de wachtlijst.